İSTANBUL / SİLİVRİ - Silivri Halk Eğitimi Merkezi

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN !!!

Nis

Silivri Kaymakamlığı Adem Sodam Kurs Merkezi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı

"Minik Eller Büyük Hayaller" projesi kapsamında yaptığımız etkinlikler.

Nis

Silivri Halk Eğitimi Merkezi olarak öğretmenlerimiz, usta öğreticilerimiz  ve kursiyerlerimizle 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI törenle kutladık. Çocuklara bu bayramı hediye eden Atatürk'ü saygı ve sevgiyle andık.

Nis

Silivri Halk Egitim Merkezi Taekwondo öğrencilerimiz 1.Dönem Kuşak terfi sınavına katılan çok değerli öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz. Tüm desteklerimizle yanlarındayız.

Nis

Büyük Sinekli Köy Yaşam merkezimizi ziyaret ettik. Kurs öğretmenimiz ve kursiyerlerimizin sofralarına konuk olduk. Hacer Uzun öğretmenimize ve kursiyerlerimize emekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Silivri Halk Eğitimi Merkezi, Silivri Türk Sanat Müziği Korosu'nun  "Zeki Duygulu" konserini keyifle izledik. Emekleri için başta şefimiz Ece Durmaz olmak üzere koromuzun bütün üyelerine çok teşekkür ederiz.

Nis

Silivri Halk Eğitimi Merkezi, Silivri Halk Korosu'nun "Yeşilçam Şarkıları" konserini keyifle izledik. Emekleri için başta Bekir Sıtkı Dedehayır olmak üzere koromuzun bütün üyelerine çok teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferi 18 Mart 1915'te kazanıldı. Mehmetçik, Çanakkale Boğazı’nı geçerek İstanbul'a gitme planı yapan itilaf güçlerine geçit vermedi. "Çanakkale Geçilmez" sözü hafızalara kazındı, geriye şanlı bir tarih kaldı.

Silivri Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen programın sunuculuğunu kurum öğretmenlerimizden Tolga TUNÇÇEVİK ve Serap PİŞİRİCİ yaptı.  Kurum müdürü Sn. Engin AKBAL, Çanakkale’nin dünya tarihinde çok ayrı bir yere sahip olduğunu belirterek, medeniyet denen tek dişi kalmış canavarın millet, bayrak ve iman aşkı ile direnen Türk milletine karşı yenilmesinin dönüm noktasıdır Çanakkale dedi.

Program  kapsamında;

Çanakkale türküsü Zühtü UĞUR tarafından çalındı ve  Halim CEYLAN eşlik etti. Şiirler okundu. Ayrıca Çanakkale savaşını anlatan slayt gösterisi gerçekleştirilerek, Çanakkale ruhu yaşatılmaya çalışıldı.

Mrt

Silivri halk eğitim merkezi tiyatrosu Ali Solmaz yönetiminde 22 martta Önder Yılmaz'da gerçekleştirilecektir. Tiyatromuza tüm halkımız davetlidir.

Şbt

Silivri Halk Eğitim Merkezi Halk Korosu ücretsiz halk konseri. Orkestra şefi Cihan May, koro şefi Bekir Dedehayır yönetiminde 4 martta Önder Yılmaz'da büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Şbt

Silivri Halk Eğitim Merkezi ve  ADEM-SODAM  desteğiyle huzurevinde yaşayanlar ziyaret edilerek,  kişisel bakımları yapıldı.

Şbt

Silivri Halk Eğitim Merkezi Mediha Erdoğan Türk Halk Müziği koristleriyle cumhuriyet mahallesinde yer alan bir huzurevinde yaşayanlara moral olsun diye mini bir konser gerçekleştirildi.

Kas

Silivri Halk Eğitimi Merkezi olarak, toprakları işgal edilip esir alınmak istenen aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı ile direnişini ve yeniden doğuşunu tarihe altın harflerle yazdıran Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti Cumhuriyet'imizin 100. yılını büyük bir çoşku ile tüm vatandaşlarımızla sahilde kutladık.

Kurumumuz bünyesinde yer alan 2 farklı koro;

Ece DURMAZ Klasik Türk Müziği korosu ve Bekir DEDEHAYIR yönetiminde, Cihan MAY orkestra şefliğini yaptığı Türk Müziği Halk Korosu ile bu coşkulu güne katkı sağladık.

Eyl

HEMBA  (Halk Eğitimi Merkezleri Bilişim Ağı) uzaktan eğitim metodu ile kurs fırsatı sunmaktadır. 2023 Yılında uygulanmaya başlayan HEMBA kursları ile kurs merkezine gitmeye gerek kalmadan kursları tamamlama ve sertifika sahibi olmanızı sağlıyor.

Bilgi İçin Tıklayınız : https://www.hemba.gov.tr/